Populära produkter & Julklappstips

Urbanista Stockholm

Urbanista Stockholm har blivit mångas favorit bland trådlösa hörlurar. Dessa snygga trådlösa hörlurar har lång speltid och fungerar till alla olika smartphone-enheters operativsystem. Upplev känslan och kvaliteten i Urbanista Stockholm och se till att handla till ett grymt bra pris idag! 

Playstation 4

Ps4

Playstation 4 är en mycket populär konsol och på Cyber Monday så är det många som passar på att köpa ett PS4 till ett grymt bra pris. Passa på att handla ett PS4 i julklapp till dig själv eller till någon i familjen och upplev den ultimata spelkänslan. Hämta/strömma filmer, serier och spel från Playstation Store, Netflix och andra tjänster. Handla ett PS4 här idag!                                                   

Xbox One

Xbob One

 

 

Xbox One är en av de populäraste konsolerna på marknaden idag. Xbox erbjuder förstklassig underhållning för hela familjen. Xbox One är en snygg och kompakt konsol med avancerade egenskaper. Med denna konsol kan du titta på 4k Blue-Ray filmer eller strömma 4k videos från Netflix. Handla ditt Xbox One här idag!                                                                                                                      

Google Home Assistent

Google Home Assistent

Google Home Assistent tippas av många att bli den populärste julklappen i svenska hem i år. Med Google Home Assistent kan du röststyra alla uppkopplade prylar du har hemma. Styr tjänster som Spotify, Netflix eller Youtube med rösten, få din kalender uppläst, lyssna på radio/musik, kolla vädret eller be Google att dämpa ljuset är bara några få saker Google Home Assisten kan hjälpa dig med. Köp den här idag!

Bose QuietComfort 35 II NC BT

Bose hörlurar

 

Dessa Bose-hörlurar levererar förstklassigt ljud och du kan välja mellan tre olika brusreducerande nivåer för perfekt ljud i världsklass. Handla dessa populära hörlurar idag till ett fantastiskt pris!                                                                                                                                                         

Sonos One

Sonos högtalare

 

Sonos One är en oerhört populär högtalare med röststyrning. Upplev framtidens röststyrning av musik redan idag med denna högtalare i världsklass. Önska din favoritlåt eller be om att höja volymen medan du lagar mat är bara några av de roliga funktioner som erbjuds. Köp den idag!

Nintendo NES Classic Mini

Nindento NES Classic mini

Upplev den nostalgiska spelkänslan på konsolen Nintendo Classic Mini. Denna klassiska NES-konsol har 30 spel installerade, bland annat de populära spelen Super Mario Bros, PAC-MAN, The Legend of Zelda och Donkey Kong. Köp konsolen till ett grymt pris idag!