Populära produkter & Julklappstips

Urbanista London

Urbanista London har blivit mångas favorit bland trådlösa hörlurar. Dessa snygga trådlösa hörlurar har lång speltid och fungerar till alla olika smartphone-enheters operativsystem. Upplev känslan och kvaliteten i Urbanista London och se till att handla till ett grymt bra pris idag! 

Playstation 4

Ps4

Playstation 4 är en mycket populär konsol och på Cyber Monday så är det många som passar på att köpa ett PS4 till ett grymt bra pris. Passa på att handla ett PS4 i julklapp till dig själv eller till någon i familjen och upplev den ultimata spelkänslan. Hämta/strömma filmer, serier och spel från Playstation Store, Netflix och andra tjänster. Handla ett PS4 här idag!                                                   

Xbox Series S

Xbob One

Xbox Series S är en av de populäraste konsolerna på marknaden just nu. Xbox erbjuder förstklassig underhållning för hela familjen. Xbox Series S är en snygg och kompakt konsol med avancerade egenskaper. Handla ditt Xbox Series S här idag!

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S är en lättanvänd Elscooter med lång batteritid (30 km) och som kan färdas i hela 25 km/h. Hitta din elscooter här och handla den idag!

 

Nintendo Switch

Nintendo switch

 

Nintendo Switch är en av världens mest sålda spelkonsoler. Den går att använda som både bärbar konsol och som inkopplad till TV:n. Upplev massa nya och klassiska spel på denna otroligt populära konsol. Köp den idag!

 

 

 

Bose QuietComfort 35 II NC BT

Bose hörlurar

 Dessa Bose-hörlurar levererar förstklassigt ljud och du kan välja mellan tre olika brusreducerande nivåer för perfekt ljud i världsklass. Handla dessa populära hörlurar idag till ett fantastiskt pris!                                                

 

 

Nintendo NES Classic Mini

Nindento NES Classic mini

Upplev den nostalgiska spelkänslan på konsolen Nintendo Classic Mini. Denna klassiska NES-konsol har 30 spel installerade, bland annat de populära spelen Super Mario Bros, PAC-MAN, The Legend of Zelda och Donkey Kong. Köp konsolen till ett grymt pris idag!                                                       

Google Home Assistent

Google Home Assistent

 

Google Home Assistent tippas av många att bli den populärste julklappen i svenska hem i år. Med Google Home Assistent kan du röststyra alla uppkopplade prylar du har hemma. Styr tjänster som Spotify, Netflix eller Youtube med rösten, få din kalender uppläst, lyssna på radio/musik, kolla vädret eller be Google att dämpa ljuset är bara några få saker Google Home Assisten kan hjälpa dig med. Köp den här idag!